Strafrechtadvocaat nodig? Kies voor Grebbe Advocatuur

Heeft u een strafrechtadvocaat nodig, omdat u uitgenodigd bent voor een (politie)verhoor? Bent u gearresteerd of gedagvaard en heeft u behoefte aan rechtshulp? Dan kan ik u – als ervaren strafrechtadvocaat – zeker helpen. Ik maak geen onderscheid tussen betalende en pro deo-zaken; ik sta ook mensen met lagere inkomens bij.

Mijn aanpak als strafrechtadvocaat

Voor u en uw procedure is het erg belangrijk om volledig op de hoogte te zijn van uw rechten. Voor aanvang van het politieverhoor bereid ik u zo optimaal mogelijk voor. Moet u bijvoorbeeld gebruikmaken van uw zwijgrecht of juist niet?

Als strafrechtadvocaat kan ik u bijstaan op alle gebieden van strafrecht. Enkele voorbeelden:

✔Zedenzaken
✔Misdrijven inzake verdovende middelen en hennepteelt
✔Levens- en geweldsdelicten
✔Vermogensdelicten
✔Witwassen
✔Ondernemingsstrafrecht
✔Verkeersdelicten

Deze strafrechtadvocaat staat 24/7 voor u klaar

Bent u gearresteerd, gedetineerd of gedagvaard? Dan kunt u zelf of uw familie contact met mij opnemen. Ik sta 24 uur per dag, zeven dagen in de week voor u klaar. Ik zorg ervoor dat ik u zo goed mogelijk voorbereid op uw verhoor. Bent u gedetineerd? Dan wordt u regelmatig door mij bezocht en geïnformeerd over uw dossier en de te hanteren strategie. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over wat ik voor u kan betekenen op het gebied van strafrecht? Neem direct vrijblijvend contact op