Strafrechtadvocaat nodig? Kies voor Grebbe Advocatuur

Heeft u een strafrechtadvocaat nodig, omdat u uitgenodigd bent voor een (politie)verhoor? Bent u aangehouden of gedagvaard en heeft u behoefte aan juridisch advies? Dan kan ik u – als ervaren strafrechtadvocaat – zeker helpen. Ik maak geen onderscheid tussen betalende en pro deo-zaken; ik sta ook mensen met lagere inkomens bij.

Mijn aanpak als strafrechtadvocaat

Voor u en uw procedure is het erg belangrijk om volledig op de hoogte te zijn van uw rechten. Voor aanvang van het politieverhoor bereid ik u zo optimaal mogelijk voor. Moet u bijvoorbeeld gebruikmaken van uw zwijgrecht of juist niet?

Als strafrechtadvocaat kan ik u bijstaan op alle gebieden van strafrecht. Enkele voorbeelden:

Zedenzaken
Hennepkwekerij / wietkwekerij
Misdrijven inzake verdovende middelen
Mishandeling
Levens- en geweldsdelicten
Vermogensdelicten
Verkeersdelicten

Deze strafrechtadvocaat staat voor u klaar

Bent u aangehouden, gedetineerd of gedagvaard? Dan kunt u zelf of uw familie contact met mij opnemen. Ik sta voor u klaar! Ik zorg ervoor dat ik u zo goed mogelijk voorbereid op uw verhoor. Bent u gedetineerd? Dan wordt u regelmatig door mij bezocht en geïnformeerd over uw dossier en de te hanteren strategie. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over wat ik voor u kan betekenen op het gebied van strafrecht? Neem direct vrijblijvend contact op