Advocaat nodig? Mr. Malika Krabben-Tmim staat u bij

Heeft u een advocaat nodig voor een dagvaarding? Wilt u juridische ondersteuning bij het opstellen van een overeenkomst? Dan stel ik mijzelf graag aan u voor; Mr. Malika Krabben – Tmim. U kunt bij mij terecht voor strafrecht,huurrecht en verbintenissenrecht.

Achtergrond

Ik ben geboren en getogen in Rhenen. In 2008 ben ik afgestudeerd in Management, Economie en Recht, inclusief de minor Rechten. Daarna heb ik Nederlands Recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Deze studie heb ik in 2012 afgerond. Vervolgens ben ik mijn carrière gestart bij een advocatenkantoor in Deventer. Hier heb ik de knepen van het vak geleerd en ben ik klaargestoomd tot een volwaardig advocaat met een drietal specialisaties: strafrecht, huurrecht en verbintenissenrecht. Op dit moment werk ik al jaren onder de naam Grebbe advocatuur in het mooie Rhenen. Eindelijk ben ik op mijn plek in de plaats waar ik geboren en getogen ben.

Grebbe Advocatuur: wanneer u een advocaat nodig heeft

In 2015 ben ik Grebbe Advocatuur gestart. Ik kan u onder meer adviseren en begeleiden bij

✔Alle strafzaken waaronder: zedenzaken
✔levens- en geweldsdelicten
✔verkeersdelicten
✔incasso-procedures
✔Huurproblemen, zowel de huurder als van de verhuurder

Wanneer u een advocaat nodig heeft, kunt u direct contact met mij opnemen. Bel 0317 740249 of stuur een e-mail naar info@grebbeadvocatuur.nl.