Kosten

Advocaten zijn duur, dat is een veel gehoorde klacht. Grebbe Advocatuur heeft deze klacht opgepakt en zorgt ervoor dat de cliënt niet bang hoeft te zijn voor hoge declaraties. Ik kan u bijstaand als pro deo advocaat, of tegen een (voor u) gunstig uurtarief.

Gratis Kennismakingsgesprek

Van groot belang is dat u een goed gevoel heeft bij uw advocaat. U dient vertrouwen te hebben in uw advocaat. Uw advocaat zal uw belangen behartigen dus moet u zich kunnen vinden in de werkwijze van de advocaat. Grebbe Advocatuur is van mening dat u eerst een kennismakingsgesprek dient aan te gaan om te bepalen of beide partijen vertrouwen in elkaar hebben. Pas nadat dit gesprek heeft plaatsgevonden zijn beide partijen in staat om een goede keuze te maken. Bij Grebbe Advocatuur staat de koffie altijd voor u klaar! Het eerste kennismakingsgesprek van maximaal één uur is gratis. Dit kennismakingsgesprek kan zowel op een door u aangewezen locatie plaatsvinden als op het kantoor van Grebbe Advocatuur.

Pro deo advocaat – Gesubsidieerde rechtsbijstand

Bij Grebbe Advocatuur wordt direct gekeken of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand. In de volksmond wordt dit ook wel pro deo genoemd. De Raad voor de Rechtsbijstand bepaalt de hoogte van de eigen bijdrage aan de hand van uw inkomen. Hier treft u de voorwaarden van de Raad voor rechtsbijstand aan. Mocht u een uitkering ontvangen dan kunt u de eigen bijdrage vergoedt krijgen middels een aanvraag bijzondere bijstand in uw gemeente. Indien u dat wenst, helpt Grebbe Advocatuur u graag met de aanvraag hiervoor.

Prijsafspraak

Als u niet in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, dan heeft u de mogelijkheid om een vaste prijsafspraak te maken, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Dit zijn geen extreem hoge bedragen waar u bang voor hoeft te zijn. Naar financiële situatie wordt gekeken en uiteraard zal daar rekening mee gehouden worden bij het bepalen van een prijsafspraak. Een betalingsregeling behoort ook tot de mogelijkheden.

Pro deo advocaat

Neem direct contact op om te kijken wat een pro deo advocaat u gaat kosten.