Militair Strafrecht

Personen die verdacht worden van het plegen van een strafbaar feit, en tevens militair zijn, of ten tijde van het plegen van het feit militair waren, worden voor de militaire kamer in Arnhem gedagvaard.
Grebbe Advocatuur heeft ervaring met het bepleiten van zaken voor zowel de Militaire Kantonrechter, als ook de militaire politierechter en de meervoudige militaire kamer.

De Officier van Justitie in militaire strafzaken is een speciaal hiervoor opgeleide Officier van Justitie. Het ligt dan ook voor de hand om een advocaat in de arm te nemen die ook gespecialiseerd is. Zeker omdat een veroordeling mogelijk ook gevolgen heeft voor de Verklaring omtrent Gedrag (VOG) en ontslag tot gevolg kan hebben.

Dagvaarding

Heeft u een dagvaarding ontvangen, of verwacht u op korte termijn een dagvaarding? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Wij zullen ons best doen om de dagvaarding in te laten trekken, maar indien dit niet mogelijk is, zullen wij u zo goed mogelijk bij staan om de gevolgen van een dagvaarding zo laag mogelijk te laten zijn. Immers, de uitkomst van de strafzaak kan gevolgen hebben voor uw VoG en eventueel ontslag.

Schakel uw Militair Strafrechtadvocaat in

Wilt u rechtshulp of heeft u een juridisch vraagstuk waar u een advocaat voor nodig heeft? Neem dan contact met mij op via de onderstaande button. Heeft u een dringende zaak? Bel 0317 – 74 02 49 of

Neem direct contact op