Rechtsgebieden Grebbe Advocatuur

Zowel de zakelijke als de particuliere cliënten kunnen bij u ons terecht. Hierdoor bieden wij een gevarieerd pakket aan. Niet alleen op commerciële rechtsgebieden maar zeker ook op de sociale rechtsgebieden. Bent u benieuwd of uw vraag onder onze rechtsgebieden valt? Neem dan contact met ons op om dit te bespreken. Dit kan bij ons op kantoor of wij komen bij u in de regio Wageningen.

Strafrecht

Bent u gearresteerd, gedetineerd of gedagvaard en wilt u hierbij een advocaat? Dan kan ik u bijstaan, bij zowel betalende als pro deo-zaken. Ik bereid u zo goed mogelijk voor en samen bepalen we de juiste strategie.

Bestuursrecht

Heeft u problemen met besluiten van de overheid, zoals bijvoorbeeld het intrekken van uw uitkering of het afwijzen van een vergunning, dan kunt u mij inschakelen. Wij werken ook op pro-deo basis.

Huurrecht
Grebbe advocatuur kan u helpen als u als huurder of verhuurder een huurgeschil heeft en daarbij een huurrecht advocaat wenst, bijvoorbeeld bij ontruimingen.

Verbintenissenrecht

Bij het opstellen van diverse overeenkomsten, zoals huurovereenkomsten, algemene voorwaarden en onderhoudscontracten – als in conflicten die voortkomen uit gesloten overeenkomsten, kan ik u bijstaan.

Voor ondernemers

Overeenkomsten, korte termijnen, personeelsleden, concurrenten, schuldeisers: Allerlei aspecten die een ondernemer vaak op zijn/haar bordje krijgt. Alleen al daarom heeft u een goede advocaat nodig. Graag nodigen wij u uit om kennis te maken met Grebbe Advocatuur. Zoals het een goed Wageningse advocaat betaamt zijn wij niet chique en duur. Wij zijn nuchter, recht voor zijn raap en stellen u op uw gemak. No nonsense noemen we dat. Een jasje en een dasje hoeft u bij Grebbe Advocatuur niet te verwachten. Kortom een unieke mix van professionaliteit, veelzijdigheid en een aangename toegankelijkheid.

Voor particulieren

Natuurlijk hebben niet alleen ondernemers juridische geschillen. Heeft u bijvoorbeeld te maken met een huurbaas die de gebreken van de door uw gehuurde woning niet herstelt? Of heeft u een besluit van de gemeente ontvangen waarin uw uitkering wordt ingetrokken en/of stopgezet? Bent u onterecht ontslagen op uw werk? Krijgt u het geld dat u heeft uitgeleend maar niet terug? Wij zetten helder uiteen wat uw kansen zijn, welke mogelijkheden u heeft. Ontzorgen, noemen we dat.

Schakel uw advocaat uit Wageningen in

Wilt u rechtshulp of heeft u een juridisch vraagstuk waar u een advocaat voor nodig heeft? Neem dan contact met mij op via de onderstaande button. Heeft u een dringende zaak? Bel 0317 – 74 02 49 of

Neem direct contact op