Uw advocaat ondernemingsrecht

Wie adviseert u bij de verkoop van uw bedrijf? Hoe voorkomt u dat u straks niet persoonlijk aansprakelijk gesteld wordt als uw bedrijf eventueel failliet gaat? Voor deze en nog veel meer andere vragen kunt u bij mij – uw advocaat ondernemingsrecht – terecht. Ik beheers het volledige terrein van ondernemingsrecht en kan u met raad en daad bijstaan bij alle problemen waar u tegenaanloopt. Ook bij een eventuele rechtszaak sta ik u bij en bescherm ik uw belangen.

Waarvoor kunt u bij Grebbe Advocatuur terecht

Als advocaat ondernemingsrecht kan ik u adviseren en ondersteunen op diverse jurische vlakken. Hieronder enkele gebieden uitgelicht.

Contracten opstellen en beoordelen
Bij de oprichting van een vennootschap of andere ondernemingsvorm komt veel kijken. Er moet bijvoorbeeld een aandeelhoudersovereenkomst of oprichtingsbijeenkomst opgesteld worden. Ook zijn er mogelijk algemene voorwaarden die opgesteld dienen te worden. Hiervoor kunt u bij mij terecht. Naast het opstellen van contracten kan ik ook contracten juridisch beoordelen.

Bestuurdersaansprakelijkheid
Bestuurdersaansprakelijkheid kan variëren van aansprakelijkheid bij faillissement tot aan een onrechtmatige daad van de bestuuder richting derden. Heeft u rechtshulp nodig, dan kunt u mij inschakelen.

Begeleiding bij fusie en overname
Wanneer een fusie of overname gepland staat, is het belangrijk om goed begeleid te worden. Bij iedere overdracht is juridisch vooronderzoek essentieel, zeker voor de koper. Wat is de financiële positie van de onderneming? Zijn er nog claims uit het verleden te verwachten? Kloppen de contracten juridisch gezien? Als advocaat ondernemingsrecht kan ik hierin begeleiden.

Geschillen tussen en uitkopen van aandeelhouders of vennoten
Is er een geschil tussen aandeelhouders of vennoten? Of is het verstandig om een geschil op te lossen door het uitkopen van een aandeelhouder of vennoot? Bij elk van deze situaties kan ik adviseren en begeleiden.

Op het gebied van ondernemingsrecht ben ik dus zeer breed inzetbaar. Vanaf de begeleiding bij het opstarten van een bedrijf tot aan incassoprocedures en procederen.

Neem contact op met uw advocaat ondernemingsrecht

Heeft u een geschil of wilt u juridisch advies? Ik sta tot uw beschikking. U kunt bij mij bellen op het nummer 0317-740249 of Neem direct contact op